De stabiele & probleemloze oplossing voor zakelijk internet

Voor een stabiele zakelijke internetverbinding kunt u terecht bij Steenkamp Automatisering. Aan de hand van uw situatie doen wij u een passend voorstel voor uw internetverbinding, zodat u probleemloos zaken kunt doen.

telefonie_header_intro

Stabiel en snel

Een veilige, snelle en stabiele internetverbinding is de basis van uw bedrijfsnetwerk. Steenkamp Automatisering levert verbindingen over het VDSL netwerk van KPN, glasvezelnetwerken van KPN, Delta (Caiway) en NDIX of 5G netwerken van KPN en T-Mobile. U kunt 24 uur per dag telefonisch contact opnemen voor storingen aan uw internetverbinding.

Overal dekking

Heeft u behoefte aan een snel en dekkend WiFi-netwerk? Steenkamp Automatisering kan een WiFi-netwerk realiseren in uw pand. We zorgen voor een stabiele WiFi-verbinding met voldoende capaciteit, zodat uw werknemers en gasten te allen tijde gebruik kunnen maken van snel en betrouwbaar internet.

Altijd online

Wanneer uw bedrijf niet zonder internet kan, kunnen wij u een tweede verbinding via het mobiele netwerk (5G) aanbieden. Wanneer de vaste internetverbinding wegvalt, schakelt uw netwerk automatisch over naar het 5G netwerk zodat uw bedrijf online blijft met behoudt van IP-adres.

Wij staan voor u klaar

Graag geven we u een helder en persoonlijk advies, zodat u als klant op de hoogte bent van alles wat er gaat gebeuren. Wij zijn er voor bedrijven, winkels, zorginstellingen, scholen en alle overige organisaties met 5 of meer werkplekken.