Het complete pakket op het gebied van telefonie

Steenkamp Automatisering verzorgt het complete pakket op het gebied van telefonie, inclusief beheer en onderhoud.

telefonie_header_intro

Betrouwbaar

Steenkamp Automatisering biedt een betrouwbare telefonie-oplossing via het netwerk van KPN waarbij u gebruikt maakt van hosted telefonie. Met hosted telefonie belt u via het internet zonder gebruik te maken van een telefooncentrale op locatie: in plaats daarvan belt u via de cloud. Het is mogelijk om uw online CRM te integreren met de telefooncentrale.

Ervaring

Steenkamp Automatisering heeft ruime ervaring met het aanleggen van telefonienetwerken in o.a. verzorgingshuizen, multifunctionele accommodaties en (productie)bedrijven. In veel gevallen kunnen bewoners en huurders de huidige telefoontoestellen blijven gebruiken. DECT netwerken behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Mobiel

Wanneer u kiest voor het onderbrengen van uw mobiele telefoonabonnementen bij Steenkamp Automatisering heeft u vanuit uw beheeromgeving controle op de aanwezige (e-)simkaarten in uw bedrijf. U kunt in uw beheeromgeving gemakkelijk het verbruik inzien, doorschakelingen instellen en mobiele telefoons toevoegen aan call centers. Ook is het mogelijk om met uw vaste telefoonnummer uit te bellen vanaf uw mobiele telefoon.

Wij staan voor u klaar

Graag geven we u een helder en persoonlijk advies, zodat u als klant op de hoogte bent van alles wat er gaat gebeuren. Wij zijn er voor bedrijven, winkels, zorginstellingen, scholen en alle overige organisaties.