Over ons

Bij Steenkamp Automatisering weten we als geen ander dat een goede verbinding en bereikbaarheid een vereiste zijn om een bedrijf te runnen. Ons team zorgt er voor dat uw automatisering soepel verloopt bij één betrouwbare partij. Dit doen wij voor organisaties vanaf vijf werkplekken. Steenkamp Automatisering onderscheidt zich vanwege de brede en persoonlijke dienstverlening. Wij bieden onze ICT services aan op het gebied van internet, telefonie en werkplekbeheer.

Steenkamp Automatisering is gevestigd in het land van Maas & Waal, met ons kantoorpand gevestigd aan de van Heemstraweg in Druten. Door deze centrale ligging kunnen wij snel op locatie zijn bij onze klanten in de regio, maar ook landelijk.

Ons team is jong en dynamisch en heeft een frisse blik op IT. In onze organisatie zijn er korte lijntjes, waardoor er snel geschakeld kan worden. Persoonlijk contact, een telefoontje of een locatiebezoek heeft de voorkeur in plaats van een e-mail. Dat is wat onze organisatie uniek maakt.

Persoonlijk advies

Graag geven we u een helder en persoonlijk advies, zodat u als klant op de hoogte bent van alles wat er gaat gebeuren. Wij zijn er voor bedrijven, winkels, zorginstellingen, scholen en alle overige organisaties vanaf vijf werkplekken.

Voor de volledige uitbesteding van uw automatisering kunt u bij ons terecht!